BABYBACK RIBS Tony Romas

Esaki ta un di mi favorito hmmm.... hopi dushi y mescos cu esun original.
Bo ta cuminsa pa traha e saus cu a hasi e restaurant famoso......
pa e BBQ SAUS:
1 cup ketchup
1 cup di vinager destila
½ cup dark corn syrup
2 teelepel di sucu
½ teelepel di salo
¼ teelepel di konoflok na puiro
¼ teelepel di sibojo na puiro
¼ teelepel di tabasco hot saus
Combina tur e ingrediente nan pa e saus den un paila y usa un wire whisk pa mezcla nan hunto, te cu e bira sauve. Ora e saus cuminsa herbe baha e candela y lage sigi cushina sin tapé.
Den 30 pa 45 min., ora e saus bira diki kité for di candela. Si bo kier e saus mas diki lage kenta mas, y si bo hasie mucho diki basha un poko vinager aden.
Preparashon:
Bo ta bai tin mester di 4 liber di baby back pork ribs of usa esun gewoon pork spareribs.
Pone e forno na 300° F.
Hunta cada un di e bara nan di spareribs cu e saus di bbq y lora cada un den un pida foil cu ta mas cu 6 inch mas largo cu e bara. Lore bon sera.
Pone e bara nan lora den un baki plat di horna y pone nan den forno pa 2 te cu 2½ ora of te ora bo wak e carni ta krimp na e weso. E tempo aki ta bai hasi e carni moli moli cu ora bo bai come e ta kita fasil for di e weso. Despues di esaki saka nan for di e foil, hunta nan un biaha mas cu e saus y pone nan riba grill of den broiler di stoof y lage mas of menos pa 2 pa 4 minut.
Sirbie cu e saus, coleslaw, batata horna.
nota: Bo por pone riba gril e sigiente dia tambe, simplemente lage fria y warde den frigidaire.
Bon apetit

No comments:
Post a Comment