MI KIERSA TA ............

Bon Bini, Welcome......


Mi kier introduci e site aki na boso. E ta pertenese na mi persona 'Aries' .
E idea a surgi un par di añas atrás desde cu mi a keda “in charge” di mi famia. Mi kier a dedica mi tempo liber na algo cu mi ta gusta hasi. Mi kier a pone material cu mi ta interesa aden riba un site y asina mi a convirtie den mi hobby. Si por si acaso, bo a descubri mikiersa den bo caminda, sinti bo liber di explora mi mundo.
Si bo ta interesa pa pone informacion den bo expertisio of bo kier sugeri algo, manda mi un email na infomikiersa@gmail.com y lo mi pone ariba cu bo nomber abao of bo por keda anonimo.

Saturday, March 21, 2009

NASIGORENG


Ingrediente nan:
3 Cups di aros blanco.
Si bo ta desea aros bruin tambe ta bon.
400 gram di carni porko (porkloin) of galinja herbi.
1 sacu di boemboe nasigoreng den 100 ml/3 oz. di awa lauw.
1 sibojo mediano.1 prei (leek) corta na renchi.
algun sibojo largo corta fini fini.
2 wortel corta na estilo julienne.
3 webo.
100 gram di bacon of ham of tur dos.
Azeta, salo, Sambal oelek, Ketjap Manis.
Preparacion:Cuminsa pa herbe e aros (3 cup di aros den 5 cups di awa)Hasa den un poco azeta e ham of e bacon (si bo usa bacon pone menos azeta)Pone e carni porko of e galinja herbi corta na dow (pecho ta un bon opcion) y laga nan hasa. Si ta carni porko anto lage hasa un poco mas cu e galinja.Pone aserca e sibojo y e wortel. Lage hasa un rato so, y pone e boemboe nasigoreng cu mientras tanto a absorba e awa. Kibra e webonan un pa un y drei e bon p'e hasa den e fritura. E webo tin cu seka.Basha awor na bo smaak ketjap, cuminsa cu 2 cuchara y un tiki sambal oelek (e ta pika paga tino)Pone aserca e prei corta na renchi y awor e aros y lage keinta.Si bo ta desea bo por pone mas ketjap y tambe blacksoy tiki tiki pa bo no sale.Strooi e sibojin ariba ora e ta kla. Bo por pone cabaron of otro ingrediente cu bo kier aden.Sirbie na banda cu Atjar Tjampoer y kroepoek.BON APETIT !!!!!


Share/Bookmark

No comments:

Post a Comment