Un di e "appetizers" mas popular di e restaurant. Ami ta trahe riba un casuela cu mi tata a traha pami di tempo di LAGO, e ta campion, danki papa....
Ingrediente nan:
2x 10-inch tortilla di harinja
2 cuchara di manteca suave
1/3 cup keshi Monterey Jack1/3 cup keshi Cheddar mula
½ tomati corta chikito
2 telep di sibojo corta na bloki
promente jalapeño geslice
bacon hasa
cilantro fresco corta chikito
salo
Preparacion:
Pone un planchi of griddle, na candela mediano. Hunta un tortilla cu manteca of hasie menos vet cu pamspray y pone riba e planchi e babda hunta cu manteca aboa y pone e keshi nan, no pone mucho na e rand. Spreid e sibojo y e jalapeño ariba e keshi. Kibra e bacon hasa ariba, pone e cilantro y un tiki salo ariba.
Pone e otro tortilla cu e banda hunta cu manteca ariba. Laga esun di aboa kenta un rato mas 40 sec. of mas y bire pa e otro banda lage tambe 40 pa 90 seconde.
Ora e ta cla pase riba un tabla of tayo y corte mane un pizza cu un pizza cutter of cuchuw.
Sirbie cajente cu sour cream, guacamole of un salsa
Bon apetit
2x 10-inch tortilla di harinja
2 cuchara di manteca suave
1/3 cup keshi Monterey Jack1/3 cup keshi Cheddar mula
½ tomati corta chikito
2 telep di sibojo corta na bloki
promente jalapeño geslice
bacon hasa
cilantro fresco corta chikito
salo
Preparacion:
Pone un planchi of griddle, na candela mediano. Hunta un tortilla cu manteca of hasie menos vet cu pamspray y pone riba e planchi e babda hunta cu manteca aboa y pone e keshi nan, no pone mucho na e rand. Spreid e sibojo y e jalapeño ariba e keshi. Kibra e bacon hasa ariba, pone e cilantro y un tiki salo ariba.
Pone e otro tortilla cu e banda hunta cu manteca ariba. Laga esun di aboa kenta un rato mas 40 sec. of mas y bire pa e otro banda lage tambe 40 pa 90 seconde.
Ora e ta cla pase riba un tabla of tayo y corte mane un pizza cu un pizza cutter of cuchuw.
Sirbie cajente cu sour cream, guacamole of un salsa
Bon apetit
No comments:
Post a Comment