6 persona - tempo 30 minut pa prepara-30 minut pa horna
Una bez bo purbé lo bo keda trahé
Una bez bo purbé lo bo keda trahé
Ingrediente nan:
1/3 cup di sucu
3 webo (bati nan)
1 bleki lechi evapora di 12-ounce (1½ cups)
1/3 cup sucu
1 theelepel di vanilla
¼ cup di sucu granula
fruta (kiwi, strawberry, bacoba, rasberry)
1. Cuminsa na dirti 1/3 cup di sucu, den un wea di hero ariba candela medio-halto te ora e sucu cuminsa
dirti , sacudiendo e wea ocasionalmente. No drei é. Asina cu e sucu a cuminsa dirti baha e candela ful
te ora ( 5 minut) tur e sucu a smelt y a bira color oro bruin. Awor si bo ta drei é si mester cu un cuchara
di palo.
2. Kita e wea for di candela y di biaha basha e suco caramel den un 8-inch orma di flan of un 8 x 1½ inch
orma di rondo di horna. Tambe bo por dividi e caramel den 6x 6 inch orma di custard. Traha lihe drei e
pa e tapa e bodem di e orma ful. Lage fria.
3. Den un mixing bowl mediano pone e webo nan, e lechi, e otro 1/3 cup sucu, y vanilla.
4. Pone e orma (nan) den un baki di horna mas grandi ariba e reki den forno.
Basha e mezcla di webo den e orma (nan) .Basha awa cajente den e orma grandi, te mas o menos, pa e
jega na mitar di orma jena cu e mezcla. A la Bain-marie.
5. Horna na 325° pa 30-35 minut si a usa un baki so.
Pa custard cups lage pa 35-40 minut of te ora bo hinka un cuchuw aden y ta sali limpi.
Di biaha saca e custard for di e bain-marie. Fria nan ariba un reki di hero. Tapa nan y pone den
koelkast pa 4 - 24 ora.
6. pa saca e flan nan for di e orma pasa un kuchuw na rand ful pocopoco pa aire pasa aden.
Y boltié pocopoco den e tayo cu bo ta bai sirbié.
Bon apetit
1/3 cup di sucu
3 webo (bati nan)
1 bleki lechi evapora di 12-ounce (1½ cups)
1/3 cup sucu
1 theelepel di vanilla
¼ cup di sucu granula
fruta (kiwi, strawberry, bacoba, rasberry)
1. Cuminsa na dirti 1/3 cup di sucu, den un wea di hero ariba candela medio-halto te ora e sucu cuminsa
dirti , sacudiendo e wea ocasionalmente. No drei é. Asina cu e sucu a cuminsa dirti baha e candela ful
te ora ( 5 minut) tur e sucu a smelt y a bira color oro bruin. Awor si bo ta drei é si mester cu un cuchara
di palo.
2. Kita e wea for di candela y di biaha basha e suco caramel den un 8-inch orma di flan of un 8 x 1½ inch
orma di rondo di horna. Tambe bo por dividi e caramel den 6x 6 inch orma di custard. Traha lihe drei e
pa e tapa e bodem di e orma ful. Lage fria.
3. Den un mixing bowl mediano pone e webo nan, e lechi, e otro 1/3 cup sucu, y vanilla.
4. Pone e orma (nan) den un baki di horna mas grandi ariba e reki den forno.
Basha e mezcla di webo den e orma (nan) .Basha awa cajente den e orma grandi, te mas o menos, pa e
jega na mitar di orma jena cu e mezcla. A la Bain-marie.
5. Horna na 325° pa 30-35 minut si a usa un baki so.
Pa custard cups lage pa 35-40 minut of te ora bo hinka un cuchuw aden y ta sali limpi.
Di biaha saca e custard for di e bain-marie. Fria nan ariba un reki di hero. Tapa nan y pone den
koelkast pa 4 - 24 ora.
6. pa saca e flan nan for di e orma pasa un kuchuw na rand ful pocopoco pa aire pasa aden.
Y boltié pocopoco den e tayo cu bo ta bai sirbié.
Bon apetit
No comments:
Post a Comment