Ingrediente nan:
3 Cups di aros blanco.
Si bo ta desea aros bruin tambe ta bon.
400 gram di carni porko (porkloin) of galinja herbi.
1 sacu di boemboe nasigoreng den 100 ml/3 oz. di awa lauw.
1 sibojo mediano.1 prei (leek) corta na renchi.
algun sibojo largo corta fini fini.
2 wortel corta na estilo julienne.
3 webo.
100 gram di bacon of ham of tur dos.
Azeta, salo, Sambal oelek, Ketjap Manis.
Preparacion:Cuminsa pa herbe e aros (3 cup di aros den 5 cups di awa)Hasa den un poco azeta e ham of e bacon (si bo usa bacon pone menos azeta)Pone e carni porko of e galinja herbi corta na dow (pecho ta un bon opcion) y laga nan hasa. Si ta carni porko anto lage hasa un poco mas cu e galinja.Pone aserca e sibojo y e wortel. Lage hasa un rato so, y pone e boemboe nasigoreng cu mientras tanto a absorba e awa. Kibra e webonan un pa un y drei e bon p'e hasa den e fritura. E webo tin cu seka.Basha awor na bo smaak ketjap, cuminsa cu 2 cuchara y un tiki sambal oelek (e ta pika paga tino)Pone aserca e prei corta na renchi y awor e aros y lage keinta.Si bo ta desea bo por pone mas ketjap y tambe blacksoy tiki tiki pa bo no sale.Strooi e sibojin ariba ora e ta kla. Bo por pone cabaron of otro ingrediente cu bo kier aden.Sirbie na banda cu Atjar Tjampoer y kroepoek.BON APETIT !!!!!
No comments:
Post a Comment