MI KIERSA TA ............

Bon Bini, Welcome......


Mi kier introduci e site aki na boso. E ta pertenese na mi persona 'Aries' .
E idea a surgi un par di añas atrás desde cu mi a keda “in charge” di mi famia. Mi kier a dedica mi tempo liber na algo cu mi ta gusta hasi. Mi kier a pone material cu mi ta interesa aden riba un site y asina mi a convirtie den mi hobby. Si por si acaso, bo a descubri mikiersa den bo caminda, sinti bo liber di explora mi mundo.
Si bo ta interesa pa pone informacion den bo expertisio of bo kier sugeri algo, manda mi un email na infomikiersa@gmail.com y lo mi pone ariba cu bo nomber abao of bo por keda anonimo.

Sunday, March 20, 2011

A LA CARGA CU E COMCOMBER

BONDIA , MI A CUMINSA PA STEAM E RABO DI PORKO CU MI A FRESCA DI AYERA NOCHI .
                                                       MI A STEAM E PA 15 MIN.

AWOR MI TA SIGUI CU E CARNI BESTIA CHIQUITO TAMBE MESTER STEAM YA CU NOS TA BAI USA E CALDO DI E CARNI AKI NOS TA DRECHE CU SPECERIJ Y 1 BOUILLON DI COSTILLA PA NOS SACA MAS SABOR DI DJE.

   AKI E TA PREPARA CU E SPECERIJNAN ,SIBOJO, KONOFLOOK, SELDER RUBIANO, UN PROMENTE DUSHI, Y UN PIDA PROMENTON. TAMBE PA DUNE UN DUSHI SMAAK MI A PONE UN 2 TBSP. DI ECHTE BOTER, NO LUBIDA E BOUILLON DI BO SMAAK.
E CARNI A STEAM PA 35 MIN. PERO PA 30 MIN TA NET E TEMPO CU E MESTER PA BIRA MOLI CABA. DUS DIMI A HERBE UN POKO DIMAS.

AKI TA MANTECA DEN WEA CU SIBOJO , PROMENTON, COMCOMBER, CARNI CU RABO Y COMCOMBER ARIBA Y DESPUES BASHA UN POKO DI E CALDO DI CARNI. LAGE CUSHINA CANDELA ABOW ORA E CUMINSA HERBE TAPE Y BAHA E CANDELA UN POKO.

SI BO POR TA INTERESA DEN E RECETA AKI MANDA UN MAIL NA 

Share/Bookmark

4 comments:

  1. Hmm, dushi, can't wait to try it :)

    ReplyDelete
  2. Just wait a little more ! Patient.

    ReplyDelete
  3. Thanks mom, it was AMAZING! Definitely worth a repeat :)

    ReplyDelete
  4. Glad you liked it.
    Tomorrow I will post all the ingredients I used. So next time you can make it for me. how about that.

    ReplyDelete